AGENDA 2022 KAPPIE IN BILSTEIN OP AANVRAAG

Hotel Bilstein - Sauerland Hieronder staat de link waarmee u de data van optredens van Kappie kunt aanvragen voor 2022, in de periode van 1 januari 2022 tot en met 31 oktober 2022.

STUUR EEN MAIL VOOR ALLE DATA VAN OPTREDENS IN 2022

Ook in 2022 zal Kappie een vaste waarde zijn voor de live optredens in Hotel Bilstein in Sauerland. Sedert de versoepeling van de maatregelen ook in Duitsland treedt Kappie gemiddeld 4 x per maand op in het idylisch gelegen hotel waar jaarlijks veel Nederlanders uit alle windstreken genieten van een weekje of weekendje rust, gezelligheid en de nodige culuniare hoogstandjes. En daarnaast kunnen genieten van het prachtige natuurschoon wat Sauerland te bieden heeft.

Hotel Bilstein stond eerder bekend als hotel Faerber Luig en werd in 2015 overgenomen door de Nederlandse tweelingbroers Martin en André Willemsen. Sindsdien is het een toeristische vaste waarde voor Nederlanders die in het Sauerland een korte vakantie vieren. Het hotel leent zich om populaire bestemmingen in de streek te verkennen.

Wellicht tref ik jullie komend jaar tijdens een midweek of weekend arrangement.

Zie voor meer informatie: www.hotelbilstein.nl

Hartelijk welkom in Hotel Bilstein!

Bilstein - Ons Hotel Bilstein ligt in het centrum van het pittoreske bergstadje Bilstein met haar Middeleeuwse burcht. De centrale ligging in het zuiden van Sauerland, tussen de zonnige noordzijde van de “Rothaarsteig” en het bekende stuwmeer de “Biggesee”, maakt de ligging uniek. Ons Hotel Bilstein heeft  hotelkamers  allen voorzien van mini-bar, badkamer met douche of bad, toilet, gratis WIFI en telefoon en een comfortabel vakantie-huis direct naast het hotel (4-12 pers.), ideaal voor families met kinderen of groepen. Geniet van een lekker hapje en een drankje in onze hotelbar, bij de openhaard, hotel-lounge of in onze oergezellige Engelse Pub. Als gast van ons hotel kunt u natuurlijk ook gratis gebruik maken van ons eigen overdekte verwarmde zwembad, sauna en infrarood-cabine en de rest van onze hotelfaciliteiten

Vanuit ons hotel starten vele wandel- en fiets -en autoroutes, die u laten genieten van de prachtige natuur en vergezichten. Op enkele minuutjes van Hotel Bilstein vind u de prachtige skigebieden Hohe Bracht en Vahlenscheid met unieke wintersport-mogelijkheden. Geniet u van onze bijzondere, persoonlijke gastvrijheid en ontdek de  gezellige, aangename sfeer van ons Alles inclusief vakantiehotel Bilstein! We verheugen ons alvast op uw komst! Gebr. Willemsen & het hele team Hotel Bilstein…

Kappie is zanger/entertainer en treedt meerdere keren per maand op in de Sauerland Pub van Hotel Bilstein voor de gasten. 

www.hotelbilstein.nl 

 

Hotel Bilstein schenkt nu ook Warsteiner

Warsteiner in Sauerland Pub

Hotel Bilstein in Lennestadt schenkt voortaan Warsteiner…

Meerdere keren per maand reist zanger 'Kappie' af naar het bekende Hotel Bilstein. Dinand hierover: "Als zanger Kappie reis ik meerdere keren per maand graag af naar het bekende hotel Bilstein in Sauerland. De gastvrije ontvangst van Andre, Martin en niet te vergeten het personeel voelt elke keer als thuiskomen. In de typisch Deutsche Stube van het hotel entertain ik in de weekenden de hotelgasten. De bierdrinkende gasten kunnen nu extra genieten van een heerlijk biertje Warsteiner, een goede keus.

De gebroeders Martin en André Willemsen van hotel Bilstein in de gemeente Lennestadt (midden) proosten op de foto samen met Patrick Onofrietti (l) en Marco Piepenburg (r) van de particuliere Warsteiner brouwerij Cramer op hun nieuwe samenwerking. Na het tweede coronajaar kijkt hotel Bilstein in de gelijknamige plaats samen met deze nieuwe partner positief naar de toekomst. Het betekent, dat Warsteiner met het complete assortiment aanwezig is bij de tap in Bilstein.

Hotel Bilstein stond eerder bekend als hotel Faerber Luig en werd in 2015 overgenomen door de Nederlandse tweelingbroers Martin en André Willemsen. Sindsdien is het een toeristische vaste waarde voor Nederlanders die in het Sauerland een korte vakantie vieren. Het hotel leent zich om populaire bestemmingen in de streek te verkennen. Naast de druipsteengrot in de Hanzestad Attendorn en de Biggesee is dat ook de Warsteiner Welt, het bezoekerscentrum van deze particuliere brouwerij.

Foto: Warsteiner brouwerij